27 Aralık 2011

Sen Adresi Biliyorsun


Noel Baba
Küçük adam okuldaki yılbaşı apacı için teleskop, evdeki noel ağacı için de İkea Treni istiyor. Bir de İpad istiyor ama boşver onu, Galaxy Tab daha iyi olur benim kanımca :))
Sen adresi biliyorsundur herhalde, geyik yapmazsın artık. Bir zahmet gönderiver.
Bak kırmızı donları da yılbaşı ağacımızın en tepesine asmak suretiyle hazır ettim, tamam kabul bacamız yok evde ama, en üst katta oturuyoruz, çatıdan atıverirsin içeri :))
Bunlar ufaklığın istekleri senden. Noel Babaya inanıyormuş gibi görünüyor ama bana sorarsan inanmıyor, ona gerçekleri anlatmamı istemiyorsan yukarıdaki listeye gözatıver.
Kendim için istekleri sana daha sonra yazacam. 3 günde biter sanırım :)))
*************
genetik geçişdedikleri bu olsa gerek :))

5 yorum:

Happy Mixy dedi ki...

:) galaxy tab alma sakin ben oyle bir hata yaptim ve direk satip ipad aldik candasin bayilacagi alfabe oyunlariyla dolu :)) noel babaya soyle

Beken-Ali dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Beken-Ali dedi ki...

Canım çok teşekkür ederim, soylediğin iyi oldu. gerçi ben iphondan sonra apple ın tüm ürünlerinden soğumuştum ama, neden sorun yaşadın gakaxy de?

Happy Mixy dedi ki...

Bombos ici yani anca bir isadaminin isine yarar! Cocuklu bir evde eglencelik biseyler ariyirsaniz ipad i tek gecerim app nin sayisi belli degil vede okul basladiginda bile kullanabilecekleri super appler var galaxyde hicbirsey yok bildigin bos cunku henuz appstore u serbest degil turkiyede

Beken-Ali dedi ki...

AAA cok şaşırdım aslında. Ben iphoneden nce samsung androidli bir tel vardı, çalındı o. Ben cok memnundum, hatta iphone alınca hayal kırıklığı yaşadım, samsung daha iyi gibi geldi. Androidmarkete baktım başka bir telefondan, appstoredakinden daha cok şey grdüm, ücretsizlerin oranı da daha yüksekti sanki. Ama kullanmadım aktif olarak tabii, sadece grüntü anlattıklarım :))
Samsung almazsam bana ipadi noel baba bile getrmez canım ya :((