20 Nisan 2011

Sen benim çiçeğimsin, gözümsün

Makinenin ucunda tokmak varmış ve şekli bozuk olan damara vurarak düzeltmiş damarı, artık hiç sorun kalmamış.
Komşumun hemen iyileşeceğine eminim.
İşi gücü insan vücudu veya ilginç makineler resmi yapmış.
Temizlik günümüzde Melahata diyorki:
"Gel Melahat, sana özel bir makine yaptım. Uzaktan süper temizlik makinesi".
Mucit olacak oğlum, bu arada şu uzaktan süper temizlik makinesini umarım hayat geçirir, tüm kadınlar minnettar kalacaktır eminim ki.
YArın hastaneye yatıyoruz, PDA kapatımı için, perşembe kurtulacağız inşallah. Bu 4. ameliyatı olacak küçük adamın ve ben hiç bu kadar endişeli, bu kadar korkulu, bu kadar kabus dolu, bu kadar ...... olmamıştım.
HAfta sonu uykusuz, kabuslarla geçti, uykuya daldığım anda etrafımı saran kabuslar, evin her yerindeydi. Neredeyse vazgeçiyorduk ameliyattan, bu kadar gerçe kabuslardı. Ancak endişelerimin hayatımızı etkilememesi gerektiğini düşünüp yola devam dedik. Bir de hissettiklerimi evrene negatif enerji vermemek adına dile dökememek daha da çaresiz bıraktı beni.
YArın sabah gidiyoruz, lütfen ama lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden, evrenin enerjisine ihtiyacımız var. Bugunedualarla geldik ve bunu da sizlerin desteğiyle atlatalım lütfen.
Çok çok çokkkk seviyorum küçük adamımı, tarifsiz, benzersiz ......
Allah kimseyi çocuğunun karşısında çareis zbırakmasın, Allah çaresiz dert vermesin.

3 yorum:

M.İ.N.İ dedi ki...

bütün duaarım sizine umarım çok iyi geçer operasyon ve bu son olur.Siz neler atlattınız bunuda atlatıp iyı haberlerini yazıcaksınız bloğa biliyorum.kalbim sizinle

aysencifci dedi ki...

TÜM ama TÜM DUALAR, İYİ DİLEKLER hep sizinle! Eminim Candaş bunu hemencecik atlatacak. Artık sorunlar bitecek ve o diğer yaşdaşları ile açığını HOOP diye kapatacak. Siz MÜTHİŞ dayanıklı bir annesiniz. Bu ameliyatta başarı ile geçecek. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Hepimiz dedi ki...

Bak gecti gitti Gulaycim. Gecen digerleri gibi. Insallah sagligina guc verecek bu ameliyat sonrasinda da cok hayilrli olacak.Guclu kalbin bundn sonra hakettigi herseyi bualcak demedi deme. Saglik, sans, huzur ve mutluluk hep yaninizda olsun arkadasim.