17 Ocak 2011

Hastayız ama dünden bir farkla: Hastanede genç adam

Dün yine ağzına lokma girmeyen, ateşi hiç düşmeyen genç adamı gece hastaneye getirdim ve yatış yapıldı. Hala ateşi düşmedi, ki bugun 5. günü hastalığının. Ağlıyor sürekli, serumu çıkartmamı istiyor ve eve gidelim diyor. Ama hala ağzına lokma girmedi. Son yediği yemek cumartesi sabahı 1/3 kase çorba.
Ben de hastayım ve ateşler içindeyim. 3 saatte bir titreme nöbetleri, ardından ilaç içme ve sonrasında terleme nöbetleri.
Allahım ne zormuş hastalık, Allah herkese şifa versin.
Genç adamın kültür sonuçları henüz çıkmadı ama teşhisi şuan grip...evet sadece Grip...Sadece dedim ama grip çok ciddi sonuçlar doğuran bir hastalık tabii. Beslenmeye devam etse sorun olmayacaktı belki ama 5 gündür hareket yok. Eve gidelim yemek yiyecem diyor ama yiyemiyor bir türlü
Umarım çabuk iyileşir kuzucuğum, ben de tabii. Ona bakacak enerjim ve gücüm kalmıyor ne yazık ki

5 yorum:

gülay dedi ki...

Geçmiş olsun Candaş'a ve sana. inşallah çabucak iyileşirsiniz. İştahlı ve sağlıklı günler çabucak gelir dilerim....

Beken-Ali dedi ki...

Çok teşekkürler Gülay. Amin

aysencifci dedi ki...

Geçmiş olsun ana-oğul size. Umarım bir çırpıda iyileşirsiniz. Çocuklar daha çabuk atlatıyor ama her hastalıkta iştah gidiyor ya.. İnsan o zaman çok üzülüyor. Öpüyorum sizi.

candan dedi ki...

ah Gulaycim ahhh, ne zor gunler geciriyorsun. Sendeki sabir ve dirayete nasil hayranlik duyuyorum yarabbi. Ne guclu kadinmissin be Gulay. Tum bu olanlara ragmen hala dayanma gucunun olmasi, tum bunlari yazacak enerjiyi bulman, hissedebildigim bir mizah anlayisini hala canli tutman ne diyebilirimki. Allah ikinizinde elllerinden hemen tutsun, cabucak saglikla atlatin su zor gunleri.

Beken-Ali dedi ki...

Ayşen çok teşekkürler
Haklısın, aylarca süren gram alma bir günde gidiyor ya, neyse sağlığına kavuşsun da yavrucuğum.
Sevgilerimle
*************
Candan teşekkür ederim
ama ben seninle konuşmuyorum kiiiiii

:)))))