22 Mayıs 2009

HASTANE YAZIMA EK

Yazmadan geçmem doğru olmaz.
Son dönemlerde doktorlar konusunda sıkıntı yaşadığımızı yazmıştım buraya hep.
Şimdi de güzel birşey yazayım:
7 ay önce kadar Candaş'ın ateşleri nedeniyle aciline gittiğimiz bir hastanede tanıştığımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa Berber'in yaklaşımını çok beğenmiştik,içimize sinen ve kafamızda soru işaretleri bırakmayan bir doktordu. Her gördüğü ateşe bir enfeksiyon kılıfı bulmaya çalışmaması ise en sevdiğim nokta olmuştu. Daha sonra küçük adam ishal olduğunda yine O yapmıştı tedavisini. FMF atakları ve benim bir devlet hastanesinde çalışmam nedeniyle, çalıştığım hastaneden dr bulma düşüncesine girmemle devam etmemiştik Mustafa Bey'e.
Çevremizde kafamıza yatan birini bulamayınca (kapattık adlı yazımı hatırlatırım) Dr. Mustafa Berber'e götürdük yine küçük adamı. Düşüncelerimde yanılmadığımı gösterdi birkez daha bana.
Bu yazıdan haberi olur mu bilmem ama çok teşekkürler...
Doktorumuza, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Çocuk Kliniği hemşirelerine ( Gönül Hanım, Serpil Hanım, Dilek Hanım, Sevtap Hanım ve adını hatırlayamadıklarım) ve tüm ekibine teşekkürler.

3 yorum:

Hepimiz dedi ki...

Gulaycim, cok cok gecmis olsun. Demek kucuk adamin hasta oldu. Bu hastalik eger kresin baslamasi ile es zamanli ise sizlerle ayni derteri yasamisizdir.Esin hastalandi, Alp hastalandi.Yada sira degisti Alp hastalandi Esin hastalandi. Her ay bir kere hastalanmaktan, kulak iltihaplari gecrimekten, antibiyotik kullanmaktan bana daralmanin fecaleti gelmisti. Ay allahim simdi yazarken bile kelimeleri uydurdugumu, Turk Dilk Kurumuna yeni sozlukler soktugumun farkindayim.
Ne sikinitlar yasayabildiginizi tahmin edebiliyorum demek iistiyorum galiba. Cok opuyorum Candas'i , tam sekerlik be bu annesi. Gelince sap sup gobisinden poposundan opucem.

Beken-Ali dedi ki...

Candanim Turk Dil Kurumuna ne yaptığın çok önemli değil de beni kopardın burada gülmekten.
Kreş demek hastalık demekmiş sanırım gerçekten, ne önerirsin bu durumda? Kreşten alayım mı, yoksa devam mı? Akırsam bakacak kimsem yok o da ayrı sorun :))
Buraya gelişini dört gözle bekliyorum. Mutlaka bir ayarlama yapalım.
Öptüm sizi

Hepimiz dedi ki...

valla Gulaycim, okulda 3 yasina gelinceye kadar paylastiklari pek birsey olmuyor. -ha, mikrobu pylasmanin disinda.
zaten bu yaslar paralel oynama zamani. herkes kendi halinde. itisip kakisma vs. simdi calisyorsan ve bakacak birisi yoksa herhlde cozum gene kres ama ben yine de bu yasi cok erken buluyorum.
yaz'a kismetse insallah goruselim.temmuz'da gelicez deyip duruyorum daha bilet bile almadik ya :)
opuyorum sizi