25 Aralık 2008

KÜÇÜK ADAM ARKADAŞLARIYLA

Gün geçtikçe büyüyen küçük adam artık arkadaşlarıyla da oynamaya başladı. Oynamak dediğim aslında şu:
Kısa süre öncesine kadar Candaş'ın yanındaki tüm çocuklar Candaş'ın elinde ne varsa direk alırlar, tokat atarlar, ezerler, döverler vs idi.
Son 1 haftada farkettim ki artık küçük adamım büyüyor.
Geçen hafta Azra ve annesi bizdeydi. Candaş Azra'ya elleriyle balık yedirdi, birlikte oynadılar, kavga ettiler, CAndaş Azra'nın elinden birşeyler aldı çekerek, Azra'yı itti vs. Güzel birgündü yani.
Şimdi derseniz çocuğunun itip kakmasına seviniyormusun? Cevabım evet seviniyorum.
Çünkü Candaş akranlarının yaklaşık 2/3'ü cüssesinde. Dolayısıyla herkes O'nu rahatlıkla dövüp hırpalayabiliyor. Bu durumda kısa süre sonra kreşe de başlayacak olan küçük adam sürekli dayak yiyeceği için psikolojisinde sıkıntılar yaşayabiliriz. Bu bakımdan kendini savunmayı öğrenmesi gerek. Yukarıda Candaş'ın Azraya yaptıklarını yazdım ama Azra'nın yaptıklarından hiç bahsetmedim :)) Sonuç olarak Candaş'ta ilerleme olması hoşuma gidiyor

Azra ve Candaş'ı evde yaptığım top havuzuna attık, delirdiler. Çok eğlendler. Sonra Ömer Akın ve annesi de katıldı bize. 3 atom bombasıyla çok eğlendik :))



O gün Ömerler de bize katıldıktan sonra kargaşadan olsa gerek hiç foto çekmemişiz ne yazık ki :((
Ama zihnimizde bir sahne kaldı :
Birgül Ömer'in altını değiştiriyor. Candaş da başında seyrediyor. Ömer kalkar kalkmaz yerden Candaş yatıyor yere. Bacaklarını kaldırıyor, Birgül'e altımı değiştir diyor. Küçük adamın altını yeni değiştirmiş olmama rağmen kıskandı herhalde diye açıyor Birgül altını.
Ama benim oğlumun vardır bir bildiği tabii....Sürprizi Birgül Teyzesineymiş...Oğlum b...unu da gösterdi yani herkese.
Aklıma geldikçe gülüyorum.
Eline sağlık Birgülcüm..



Bu da KFC'de edindiğimiz yan masa arkadaşımız Billur...

2 yorum:

evinkedisi dedi ki...

Gülay'cım;

Kendi iniş çıkışlarım yüzünden uzun zaman okuyamadım kimselerin bloglarını, ne kadar uzak kaldığımı şimdi geldiğimde anladım. Yeni yılınızı ailecek kutluyorum. Candaş'ın böyle sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyümesine de çoook seviniyorum. Sarışın şey, sana benziyor çok :)))

Beken-Ali dedi ki...

Ev kedisi, teşekkür ederim.
Yeni yılda sana da mutluluklar diliyorum, öncelikle zamanında ve sağlıklı bir doğum diliyorum.
Candaş'ın bana benzeiğinin söylenmesi çok hoşuma gidiyor, bana benziyr gerçekten
Kendine dikkat et